baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

DJEČJI PROLJEĆNI VIKEND u Delti (VIDEO)

Jedan od najvećih i najzabavnijih dječijih događaj u zemlji, Dječiji proljećni vikend, biće održan sjutra i preksjutra u šoping molu Delta siti pod sloganom “Uživaj dok si dijete”. Tokom dvodnevne manifestacije za preko 20 sati raznovrsnog i besplatnog programa, talenat i umijeće pokazaće više od 1500 mališana iz pedeset institucija i organizacija koje rade sa djecom iz svih gradova Crne Gore.

DJEČJI PROLJEĆNI VIKEND u Delti (VIDEO)
FOTO: Pink M

Njaveći dječiji događaj u zemlji, Dječiji proljećni vinkend, koji okuplja više od 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, biće odražan u subotu i nedjelju u šoping molu Delta city. Slogan manifestacije glasi, Godine baš brzo prolete, zato uživaj dok si dijete. A predviđeni program, garantuje uživanje.

– Mališani će i ove godine imati priliku da uče Engleski jezik uz Helen Doron. Mislili smo i na roditlje, tako da ćemo i njima prezentovati koje to igre mogu organizovati u svojim domovima a sve kako bi se ostvario cilj da djeca kroz interaktivne sadržaje se što više druže sa roditeljima – kaže  Jelena Ćetković PR manifestacije.

 

CCCCCCCCCCCCCCCC
Dječiji proljećni vikend u Delti

Brojne edukativne radionice organizovaće Ministarstvo poljoprivrede, Glavni Grad i Go globe, a građane organizatori pozivaju i da odvoje makar po jednu knjigu iz svoje kolekcije, kako bi boravak djeci u djecijoj bolnici u Podgorici učinili prijatnijim.

– Ono na što smo naročito ponosni je što ćemo se ove godine priključiti globalnoj kampanji Mladi heroji u okviru koje će se sakupljati knjige za djecu u dječijoj bolnici u Podgorici – kaže Ćetković.

Prošle godine, Dječiji proljećni vikend posjetilo je više od 30. 000 posjetilaca, podsjećaju organizatori. Kažu i da im ta brojka daje za pravo da manifestaciju ocijene kao najzabavniji događaj za djecu u zemlji. Vjeruju da će se sajam i ove godine biti isto tako posjećen.

AUTOR: Pink M

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image