BRAJOVIC 160X600
BRAJOVIC 160X600

KNEŽEVIĆ KOJI SE KRIJE U BEOGRADU natjerao vozača da lažno optuži Stijepovića (VIDEO)

Kako saznaje PinkM, biznismen Duško Knežević, znajući da se istražuje njegovo djelovanje za pranje novca, jer je prije dva mjeseca bio u Tužilaštvu tim povodom, otišao je u Beograd, na nekakvo navodno liječenje, kako bi izbjegao da se nađe pred crnogorskim zakonima. Odatle je davao naloge svojim službenicima šta da rade u slučaju poziva istražnih organa.

KNEŽEVIĆ KOJI SE KRIJE U BEOGRADU natjerao vozača da lažno optuži Stijepovića (VIDEO)
FOTO: PinkM

Tako je svom vozaču Vlatku Rašoviću rekao da lažno optuži gradonačelnika Podgorice i školskog druga Slavoljuba Stijepovića nadajući se da će uz pomoć miješanja političara iz DPS- a zaustaviti istragu.

knezevic df
Knežević je svom vozaču Vlatku Rašoviću rekao da lažno optuži gradonačelnika Podgorice i školskog druga Slavoljuba Stijepovića

Rašović je tu laž i rekao u policiji, ali kako je to sve ostavilo ravnodušnim, u strahu da se još više ne okupa u neistinama, odlazeći kod tužioca ovu laž nije smio da ponovi!

stijepovic novac sdt
Knežević je rekao Rašoviću rekao da lažno optuži gradonačelnika Podgorice, ali je iz SDT saopšteno da Stijepovića niko nije pomenuo

Nezadovoljan postupkom svog vozača, Knežević u strahu iz Beograda poziva svoje štićenike iz Fronta, tražeći od njih da ovu laž ponove na konferenciji za medije, gdje oni dodatno napadaju i SDT pokušavajući da lažni spin vlasnika bankrotiranog sistema vrate u javnost, u čemu im naravno podršku daju niskotiražni tabloidi, uprkos jasnom demantiju SDT-a!

df stijepovic
Frontovci na konferenciji za medije ponavljaju Kneževićevu laž

Podsjećamo da je Knežević imao aktivnu ulogu i pomoć Demokratskom frontu dok su ovi spremali kampanju za izbore 16. oktobra prošle godine.

df u bg 1
Frontovci Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević u Beogradu, ispred Kneževićevog hotela Mažestik
df u bg 2
Mažestik, čiji je vlasnik Knežević bio je i neformalni štab politačara iz DF-a

df u bg

Hotel Mažestik, čiji je vlasnik Knežević bio je i neformalni štab politačara iz DF-a i njihovih ruskih partnera.

knezevic1
Knežević umiješan u pranje novca kojima su ruski centri finansirali rušenje crnogorske vlasti

A cijenjeni građani vide sad da je umiješan u pranje novca kojima su ruski centri finansirali rušenje crnogorske vlasti i pripremu terorizma.

 

 

ivan brajovic 970×90

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

Responsive Menu Clicked Image