baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

ADVOKATI ODBRANE nastavili sa procesnim opstrukcijama (VIDEO)

Suđenje optuženima za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora prošle godine nastavljeno je danas u podgoričkom Višem sudu saslušanjem optuženog Srboljuba Đorđevića, pošto je odbijen zahtjev advokata odbrane da se proces ponovo odloži.Glavni pretres je nastavljen procesnim opstrukcijama advokata odbrane, poznatim manirom upadica, postavljanjem istih pitanja i premjedbi, zbog čega je trećeoptuzeni Đorđević započeo sa davanjem odbrane tek poslije višeod dva sata pretresa.

ADVOKATI ODBRANE nastavili sa procesnim opstrukcijama (VIDEO)
FOTO: PinkM

Nakon više pauza kako bi vijeće suda odlučilo o novim zahtjevima branioca, Đorđevic je svoju odbranu započeo kroz suze, navodeći da je i on teško bolestan, da pije ljekove, da ne zna nista o navodima iz optužnice, te da je u Crnu Goru 16. oktobra došao na skup svesrpskog četnickog pokreta, jer je, kako je rekao, njihov simpatizer.

Ne znam ništa o tome, nisam došao da uradim ništa što mi se stavlja na teret, toliko sam se razbolio od tuge, bolesti – rekao je on.

Na pitanje Tužilastva i pokušaj suda da saznaju zašto je dolazio na politički skup na dan izbora i u kakvoj je to vezi sa četničkim poketom, advokati su ponovo brojnim reagovanjem i primjedbama pokušali da spriječe njegovu odbranu, što je na kraju Đorđević i učinio odbivši da daje odgovore sudu i tužilaštvu, već samo svojim advokatima.

AUTOR: PinkM

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image