baner160x600 zavt
baner160x600 zavt

LAŽNA UZBUNA: Sve je u redu sa Samsung Galaxy S8

Nakon prošlogodišnje katastrofe i potpunog debakla Samsung Note 7 uređaja, na kojima su eksplodirale baterije, što je rezultiralo povlačenjem kompletne serije s tržišta, Samsung jednostavno više nema pravo na grešku. Naravno, odmah se počelo špekulisati da i modeli Samsung Galaxy S8 i S8 Plus imaju fabričku grešku, zbog koje je pozadina “crvenkasta” što je prijavio popriličan broj korisnika u Južnoj Koreji, iako nije precizirano o kojem se tačno broju radi.

LAŽNA UZBUNA: Sve je u redu sa Samsung Galaxy S8
FOTO: Twitter

Srećom po Samsung, čini se da je riječ o lažnoj uzbuni i navodni problemi sa pozadinom mogu se brzo i jednostavno otkloniti podešavanjem postavki u samom pametnom telefonu…

Portparol Samsunga je nakon brojnih pitanja tehnoloških portala iz Južne Koreje ali i drugih zemalja u saopštenju objasnio – Svi Samsungovi uređaji prolaze vrlo strog proces testiranja kako bi zadovoljili najviši nivo standarda kvaliteta.

Kako je istakao, “Infinity” pozadina na Galaxy S8 i S8 Plus uređajima je izvrstna, Super AMOLED tehnologija omogućuje sasvim novi doživljaj i iskustvo korištenja pozadine, odnosno reprodukcije boja.

Pozadina ima mogućnost prilagođavanja na spoljašnje osvjetljenje, stoga ako neko od korisnika misli da pozadina nije ispravna i čini mu se da je “crvenkasta” dovoljno je da koristi postavke koje omogućuju korekciju. Za to je potrebno otvoriti Settings > Display > Screen Mode > Color balance i podesiti parametre pozadine onako kako želite – rekao je portparol Samsunga.

AUTOR: CDM / Pink M

POVEZANI ČLANCI

BANER ARGUMENT HEDER
Responsive Menu Clicked Image